| 000 | 00908nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2018000295 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130155531.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; Q04 | ||
| 100 | 1 | _aPrazeres, I.C. dos | |
| 100 | 1 | _aDomingues, A.F.N. | |
| 100 | 1 | _aCampos, A.P.R. | |
| 100 | 1 | _aCarvalho, A.V. | |
| 245 | 1 | _aElaboration and characterization of snack bars made with ingredients from the Amazonia | |
| 650 | _aPRODUTO DE PANIFICAÇÃO | ||
| 650 | _aCEREAL | ||
| 650 | _aCASTANHA | ||
| 650 | _aOLEO VEGETAL | ||
| 650 | _aFARINHA | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE ORGANOLEPTICA | ||
| 773 | 0 |
_tActa Amazônica (Brazil) _xISSN 0044-5967 _g(Jun 2017), v. 47(2) p. 103-110 _wBR2018000295 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c336233 _d336233 |
||