000 00908nas a2200301 4500
001 BR2018000295
003 BR-BrBNA
005 20231130155531.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aPrazeres, I.C. dos
100 1 _aDomingues, A.F.N.
100 1 _aCampos, A.P.R.
100 1 _aCarvalho, A.V.
245 1 _aElaboration and characterization of snack bars made with ingredients from the Amazonia
650 _aPRODUTO DE PANIFICAÇÃO
650 _aCEREAL
650 _aCASTANHA
650 _aOLEO VEGETAL
650 _aFARINHA
650 _aPROPRIEDADE ORGANOLEPTICA
773 0 _tActa Amazônica (Brazil)
_xISSN 0044-5967
_g(Jun 2017), v. 47(2) p. 103-110
_wBR2018000295
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c336233
_d336233