| 000 | 00925nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2018000421 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130155545.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; Q04 | ||
| 100 | 1 | _aMoncau, C.T. | |
| 100 | 1 | _aRosa, A.F. | |
| 100 | 1 | _aEler, J.P. | |
| 100 | 1 | _aBalieiro, J.C. de C. | |
| 245 | 1 | _aHeat shock proteins on beef quality | |
| 650 | _aCARNE | ||
| 650 | _aQUALIDADE | ||
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
| 650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
| 650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
| 773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 1678-3921 _g(Jan 2018), v. 53(1) p. 90-96 _wBR2018000421 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/24794/14109 |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c336335 _d336335 |
||