000 | 01011nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018000422 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155545.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aSantos, L.R. dos | |
100 | 1 | _aZangirolami, M. de S. | |
100 | 1 | _aSilva, N.O. | |
100 | 1 | _aValderrama, P. | |
100 | 1 | _aMarço, P.H. | |
245 | 1 | _aRapid non-invasive assessment of quality parameters in ground soybean using near-infrared spectroscopy | |
650 | _aSOJA | ||
650 | _aPROTEÍNA BRUTA | ||
650 | _aLIPÍDIO | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 1678-3921 _g(Jan 2018), v. 53(1) p. 97-104 _wBR2018000422 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/25076/14113 |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c336336 _d336336 |