000 01011nas a2200313 4500
001 BR2018000422
003 BR-BrBNA
005 20231130155545.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02
100 1 _aSantos, L.R. dos
100 1 _aZangirolami, M. de S.
100 1 _aSilva, N.O.
100 1 _aValderrama, P.
100 1 _aMarço, P.H.
245 1 _aRapid non-invasive assessment of quality parameters in ground soybean using near-infrared spectroscopy
650 _aSOJA
650 _aPROTEÍNA BRUTA
650 _aLIPÍDIO
650 _aQUALIDADE
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
773 0 _tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil)
_xISSN 1678-3921
_g(Jan 2018), v. 53(1) p. 97-104
_wBR2018000422
856 4 0 _uhttp://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/25076/14113
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c336336
_d336336