000 01085nas a2200349 4500
001 BR2018000595
003 BR-BrBNA
005 20231130155601.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL01
100 1 _aCastro, F.L. de S.
100 1 _aBaião, N.C.
100 1 _aEcco, R.
100 1 _aLouzada, M.J.Q.
100 1 _aMelo, E. de F.
100 1 _aSaldanha, M.M.
100 1 _aTriginelli, M.V.
100 1 _aLara, L.J.C.
245 1 _aEffects of 1,25-dihydroxycholecalciferol and reduced vitamin D3 level on broiler performance and bone quality
650 _aFRANGO DE CORTE
650 _aDIETA
650 _aVITAMINA D
650 _aPRODUÇÃO ANIMAL
650 _aPERFORMANCE
773 0 _tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1806-9290
_g(2018), v. 47 p. 1-7
_wBR2018000595
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v47/1806-9290-rbz-rbz4720170186.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c336458
_d336458