000 | 01034nas a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018001406 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155706.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aDias, R. | |
100 | 1 | _aCuri, P.N. | |
100 | 1 | _aPio, R. | |
100 | 1 | _aBianchini, F.G. | |
100 | 1 | _aSouza, V.R. de | |
245 | 1 | _aSubtropical region cambuci accessions: characterization and jam processing potential | |
650 | _aCAMBUCI | ||
650 | _aFRUTA TROPICAL | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aGELEIA | ||
650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
650 | _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA | ||
773 | 0 |
_tRevista Ciência Agronômica (Brazil) _xISSN 0045-6888 _g(Apr-Jun 2018), v. 49(2) p. 307-314 _wBR2018001406 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c336941 _d336941 |