000 01034nas a2200349 4500
001 BR2018001406
003 BR-BrBNA
005 20231130155706.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02
100 1 _aDias, R.
100 1 _aCuri, P.N.
100 1 _aPio, R.
100 1 _aBianchini, F.G.
100 1 _aSouza, V.R. de
245 1 _aSubtropical region cambuci accessions: characterization and jam processing potential
650 _aCAMBUCI
650 _aFRUTA TROPICAL
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aGELEIA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA
650 _aQUALIDADE
650 _aVALOR NUTRITIVO
650 _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA
773 0 _tRevista Ciência Agronômica (Brazil)
_xISSN 0045-6888
_g(Apr-Jun 2018), v. 49(2) p. 307-314
_wBR2018001406
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c336941
_d336941