000 | 01119nas a2200361 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018001493 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155712.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aJ11 | ||
100 | 1 | _aVieira, A.M.F.D. | |
100 | 1 | _aSteffens, C.A. | |
100 | 1 | _aArgenta, L.C. | |
100 | 1 | _aAmarante, C.V.T. do | |
100 | 1 | _aOster, A.H. | |
100 | 1 | _aCasa, R.T. | |
100 | 1 | _aAmarante, A.G.M. | |
100 | 1 | _aEspíndola, B.P. | |
245 | 1 | _aEssential oils for the postharvest control of blue mold and quality of 'Fuji' apples | |
650 | _aMAÇÃ | ||
650 | _aPÓS-COLHEITA | ||
650 | _aARMAZENAMENTO | ||
650 | _aREFRIGERAÇÃO | ||
650 | _aPODRIDÃO DO FRUTO | ||
650 | _aÓLEO ESSENCIAL | ||
773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 1678-3921 _g(May 2018), v. 53(5) p. 547-556 _wBR2018001493 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/24987/14202 |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c336978 _d336978 |