000 | 00900nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018001747 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155727.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aL02; Q54 | ||
100 | 1 | _aOliveira, N.T.E. de | |
100 | 1 | _aPozza, P.C. | |
100 | 1 | _aCastilha, L.D. | |
100 | 1 | _aPasquetti, T.J. | |
100 | 1 | _aLanger, C.N. | |
245 | 1 | _aMetabolizable energy in energy food for growing pigs and cross-validation regression models | |
650 | _aSUÍNO | ||
650 | _aRAÇÃO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aMILHO | ||
650 | _aSORGO | ||
773 | 0 |
_tRevista Ciência Agronômica (Brazil) _xISSN 0045-6888 _g(Jan-Mar 2018), v. 49(1) p. 150-158 _wBR2018001747 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c337092 _d337092 |