000 00903nas a2200289 4500
001 BR2018001749
003 BR-BrBNA
005 20231130155727.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL51
100 1 _aSantana, Y.A.G.
100 1 _aVasconcelos, V.R.
100 1 _aAlves, A.A.
100 1 _aSilva, S.C. de M.L. e
100 1 _aGarcez, B.S.
245 1 _aFermentation characteristics in hay from Cynodon and crop stubble treated with exogenous enzymes
650 _aNUTRIÇÃO ANIMAL
650 _aENZIMA
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aDIGESTIBILIDADE
773 0 _tRevista Ciência Agronômica (Brazil)
_xISSN 0045-6888
_g(Jan-Mar 2018), v. 49(1) p. 167-173
_wBR2018001749
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c337094
_d337094