000 | 00903nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018001749 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155727.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aL51 | ||
100 | 1 | _aSantana, Y.A.G. | |
100 | 1 | _aVasconcelos, V.R. | |
100 | 1 | _aAlves, A.A. | |
100 | 1 | _aSilva, S.C. de M.L. e | |
100 | 1 | _aGarcez, B.S. | |
245 | 1 | _aFermentation characteristics in hay from Cynodon and crop stubble treated with exogenous enzymes | |
650 | _aNUTRIÇÃO ANIMAL | ||
650 | _aENZIMA | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aDIGESTIBILIDADE | ||
773 | 0 |
_tRevista Ciência Agronômica (Brazil) _xISSN 0045-6888 _g(Jan-Mar 2018), v. 49(1) p. 167-173 _wBR2018001749 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c337094 _d337094 |