000 00922nas a2200289 4500
001 BR2018001842
003 BR-BrBNA
005 20231130155730.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aWeschenfelder, S.
100 1 _aPaim, M.P.
100 1 _aGerhardt, C.
100 1 _aCarvalho, H.H.C.
100 1 _aWiest, J.M.
245 1 _aKefir: composition and evaluation of in situ antagonistic activity against Staphylococcus aureus and Escherichia coli
650 _aQUEFIR
650 _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
650 _aFERMENTAÇÃO
650 _aANALISE BACTERIOLOGICA
773 0 _tRevista Ciência Agronômica (Brazil)
_xISSN 0045-6888
_g(Jul-Sep 2018), v. 49(3) p. 450-457
_wBR2018001842
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c337116
_d337116