000 | 00979nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018002223 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155815.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q02 | ||
100 | 1 | _aMori, A.L.B. | |
100 | 1 | _aGarcia, A. de O. | |
100 | 1 | _aFerrão, M.A.G. | |
100 | 1 | _aFonseca, A.F.A. da | |
100 | 1 | _aFerrão, R.G. | |
100 | 1 | _aBenassi, M. de T. | |
245 | 1 | _aSensory profile of conilon coffee brews from the state of Espírito Santo, Brazil | |
650 | _aCAFÉ TRATADO | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 1678-3921 _g(Sep 2018), v. 53(9) p. 1061-1069 _wBR2018002223 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/25100/14278 |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c337451 _d337451 |