000 00979nas a2200301 4500
001 BR2018002223
003 BR-BrBNA
005 20231130155815.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q02
100 1 _aMori, A.L.B.
100 1 _aGarcia, A. de O.
100 1 _aFerrão, M.A.G.
100 1 _aFonseca, A.F.A. da
100 1 _aFerrão, R.G.
100 1 _aBenassi, M. de T.
245 1 _aSensory profile of conilon coffee brews from the state of Espírito Santo, Brazil
650 _aCAFÉ TRATADO
650 _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA
650 _aQUALIDADE
773 0 _tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil)
_xISSN 1678-3921
_g(Sep 2018), v. 53(9) p. 1061-1069
_wBR2018002223
856 4 0 _uhttp://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/25100/14278
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c337451
_d337451