000 | 00912nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018002401 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155833.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF01 | ||
100 | 1 | _aFronza, D. | |
100 | 1 | _aHmann, J.J. | |
100 | 1 | _aBoth, V. | |
100 | 1 | _aAnese, R. de O. | |
100 | 1 | _aMeyer, E.A. | |
245 | 1 | _aPecan cultivation: general aspects | |
650 | _aNOZ PECÃ | ||
650 | _aPRÁTICA CULTURAL | ||
650 | _aCONDIÇÃO AMBIENTAL | ||
650 | _aPOLINIZAÇÃO | ||
650 | _aPRODUÇÃO VEGETAL | ||
773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 1678-4596 _g(2018), v. 48(2) p. 1-9 _wBR2018002401 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cr/v48n2/1678-4596-cr-48-02-e20170179.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c337588 _d337588 |