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| 003 | BR-BrBNA | ||
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| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
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| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF01 | ||
| 100 | 1 | _aSantos, D. | |
| 100 | 1 | _aLúcio, A.D. | |
| 100 | 1 | _aLopes, S.J. | |
| 100 | 1 | _aCargnelutti Filho, A. | |
| 100 | 1 | _aOlivoto, T. | |
| 245 | 1 | _aProductive variability, border use and plot size in trials with cherry tomato | |
| 650 | _aTOMATE | ||
| 650 | _aPRÁTICA CULTURAL | ||
| 650 | _aPARCELA EXPERIMENTAL | ||
| 650 | _aPRODUÇÃO VEGETAL | ||
| 773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 1678-4596 _g(2018), v. 48(2) p. 1-5 _wBR2018002402 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cr/v48n2/1678-4596-cr-48-02-e20170310.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
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| 999 |
_c337589 _d337589 |
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