000 00955nas a2200289 4500
001 BR2018002526
003 BR-BrBNA
005 20231130155841.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF04; P33
100 1 _aSchmitt, D.E.
100 1 _aGatiboni, L.C.
100 1 _aOrsoletta, D.J.D.
100 1 _aBrunetto, G.
245 1 _aFormation of ternary organic acids-Fe-P complexes on the growth of wheat (Triticum aestivum)
650 _aTRIGO
650 _aANÁLISE DO SOLO
650 _aADUBAÇÃO
650 _aFÓSFORO
773 0 _tRevista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental (Brazil)
_xISSN 1807-1929
_g(Oct 2018), v. 22(10) p. 702-706
_wBR2018002526
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbeaa/v22n10/1415-4366-rbeaa-22-10-0702.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c337642
_d337642