000 00982nas a2200301 4500
001 BR2018002567
003 BR-BrBNA
005 20231130155843.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aN20
100 1 _aMachado, T. de A.
100 1 _aFernandes, H.C.
100 1 _aMegguer, C.A.
100 1 _aSantos, N.T.
100 1 _aSantos, F.L.
245 1 _aQuantitative and qualitative loss of tomato fruits during mechanized harvest
650 _aTOMATE
650 _aCOLHEITA MECÂNICA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aPERDA
773 0 _tRevista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental (Brazil)
_xISSN 1807-1929
_g(Nov 2018), v. 22(11) p. 799-803
_wBR2018002567
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbeaa/v22n11/1415-4366-rbeaa-22-11-0799.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c337658
_d337658