000 01071nas a2200337 4500
001 BR2018002673
003 BR-BrBNA
005 20231130155856.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aMachado, M.A.M.
100 1 _aMüller, B.
100 1 _aCarvalho, R.C.T.
100 1 _aFIgueiredo, E.E. de S.
245 1 _aHygienic sanitary conditions of vacuum packed beef produced by slaughterhouses qualified for export in the Mato Grosso state, Brazil
650 _aBOVINO
650 _aCARNE
650 _aABATEDOURO
650 _aCONTAMINAÇÃO
650 _aINSPEÇÃO SANITÁRIA
650 _aMERCADO
650 _aSEGURANÇA ALIMENTAR
650 _aLEGISLAÇÃO
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 1678-4596
_g(2018), v. 48(4) p. 1-4
_wBR2018002673
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cr/v48n4/1678-4596-cr-48-04-e20170526.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c337753
_d337753