| 000 | 01071nas a2200337 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2018002673 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130155856.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03 | ||
| 100 | 1 | _aMachado, M.A.M. | |
| 100 | 1 | _aMüller, B. | |
| 100 | 1 | _aCarvalho, R.C.T. | |
| 100 | 1 | _aFIgueiredo, E.E. de S. | |
| 245 | 1 | _aHygienic sanitary conditions of vacuum packed beef produced by slaughterhouses qualified for export in the Mato Grosso state, Brazil | |
| 650 | _aBOVINO | ||
| 650 | _aCARNE | ||
| 650 | _aABATEDOURO | ||
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
| 650 | _aINSPEÇÃO SANITÁRIA | ||
| 650 | _aMERCADO | ||
| 650 | _aSEGURANÇA ALIMENTAR | ||
| 650 | _aLEGISLAÇÃO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 1678-4596 _g(2018), v. 48(4) p. 1-4 _wBR2018002673 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cr/v48n4/1678-4596-cr-48-04-e20170526.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c337753 _d337753 |
||