000 00943nas a2200289 4500
001 BR2019000228
003 BR-BrBNA
005 20231130155931.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02
100 1 _aCarvalho, D.A. de
100 1 _aValente, G. de F.S.
100 1 _aAssumpção, G.M.P.
245 1 _aExternal preference map to evaluate the acceptance of light and diet yogurt preparedusingnatural sweeteners
650 _aIOGURTE
650 _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA
650 _aPESQUISA
650 _aADOÇANTE
650 _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 1678-4596
_g(2018), v. 48(6) p. 1-9
_wBR2019000228
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cr/v48n6/1678-4596-cr-48-06-e20170941.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c338016
_d338016