000 | 00943nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2019000228 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155931.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aCarvalho, D.A. de | |
100 | 1 | _aValente, G. de F.S. | |
100 | 1 | _aAssumpção, G.M.P. | |
245 | 1 | _aExternal preference map to evaluate the acceptance of light and diet yogurt preparedusingnatural sweeteners | |
650 | _aIOGURTE | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
650 | _aPESQUISA | ||
650 | _aADOÇANTE | ||
650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 1678-4596 _g(2018), v. 48(6) p. 1-9 _wBR2019000228 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cr/v48n6/1678-4596-cr-48-06-e20170941.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c338016 _d338016 |