| 000 | 00984nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019000293 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130155940.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF06 | ||
| 100 | 1 | _aSilva, C.J. | |
| 100 | 1 | _aPontes, N.C. | |
| 100 | 1 | _aGolynski, A. | |
| 100 | 1 | _aBraga, M.B. | |
| 100 | 1 | _aQuezado-Duval, A.M. | |
| 100 | 1 | _aSilva, N.E.P. | |
| 245 | 1 | _aPerformance of processing tomatoes under different supply levels of crop evapotranspiration | |
| 650 | _aTOMATE | ||
| 650 | _aHÍBRIDO | ||
| 650 | _aIRRIGAÇÃO POR GOTEJAMENTO | ||
| 650 | _aPRODUTIVIDADE | ||
| 773 | 0 |
_tHorticultura Brasileira (Brazil) _xISSN 1806-9991 _g(Jul-Sep 2018), v. 36(3) p. 299-305 _wBR2019000293 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/hb/v36n3/1806-9991-hb-36-03-299.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c338070 _d338070 |
||