000 | 00979nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2019000383 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155948.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aM12 | ||
100 | 1 | _aNatori, M.M. | |
100 | 1 | _aOliveira, R.H.F. de | |
100 | 1 | _aParisi, G. | |
100 | 1 | _aBonelli, A. | |
100 | 1 | _aMelo, M.P. de | |
100 | 1 | _aViegas, E.M.M. | |
245 | 1 | _aOil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari | |
650 | _aLAMBARI | ||
650 | _aNUTRIÇÃO ANIMAL | ||
650 | _aLIPÍDIO | ||
650 | _aOXIDAÇÃO | ||
773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(2019), v. 48 p. 1-13 _wBR2019000383 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v48/1806-9290-rbz-48-e20170240.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c338135 _d338135 |