000 01057nas a2200337 4500
001 BR2019001174
003 BR-BrBNA
005 20231130160115.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF04; P33
100 1 _aCardoso, A.I.I.
100 1 _aSilva, P.N. de L.
100 1 _aColombari, L.F.
100 1 _aLanna, N.B.L.
100 1 _aFernandes, D.M.
245 1 _aPhosphorus sources associated with organic compound in broccoli production and soil chemical attributes
650 _aBROCOLO
650 _aADUBAÇÃO
650 _aFÓSFORO
650 _aMATÉRIA ORGÂNICA
650 _aSOLO
650 _aPROPRIEDADE FÍSICA
650 _aPRODUTIVIDADE
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_xISSN 1806-9991
_g(Apr-Jun 2019), v. 37(2) p. 228-233
_wBR2019001174
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/hb/v37n2/1806-9991-hb-37-02-228.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c338788
_d338788