| 000 | 01057nas a2200337 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019001174 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160115.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF04; P33 | ||
| 100 | 1 | _aCardoso, A.I.I. | |
| 100 | 1 | _aSilva, P.N. de L. | |
| 100 | 1 | _aColombari, L.F. | |
| 100 | 1 | _aLanna, N.B.L. | |
| 100 | 1 | _aFernandes, D.M. | |
| 245 | 1 | _aPhosphorus sources associated with organic compound in broccoli production and soil chemical attributes | |
| 650 | _aBROCOLO | ||
| 650 | _aADUBAÇÃO | ||
| 650 | _aFÓSFORO | ||
| 650 | _aMATÉRIA ORGÂNICA | ||
| 650 | _aSOLO | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICA | ||
| 650 | _aPRODUTIVIDADE | ||
| 773 | 0 |
_tHorticultura Brasileira (Brazil) _xISSN 1806-9991 _g(Apr-Jun 2019), v. 37(2) p. 228-233 _wBR2019001174 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/hb/v37n2/1806-9991-hb-37-02-228.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c338788 _d338788 |
||