| 000 | 00975nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019001020 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160203.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; U10 | ||
| 100 | 1 | _aMartinazzo, A.P. | |
| 100 | 1 | _aCorrea Filho, L.C. | |
| 100 | 1 | _aTeodoro, C.E. de S. | |
| 100 | 1 | _aBerbert, P.A. | |
| 245 | 1 | _aDrying kinetics and microbiological quality of green onions | |
| 650 | _aCEBOLINHA | ||
| 650 | _aFOLHA | ||
| 650 | _aDESIDRATAÇÃO | ||
| 650 | _aMICROBIOLOGIA | ||
| 650 | _aMODELO MATEMÁTICO | ||
| 650 | _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Ceres (Brazil) _xISSN 2177-3491 _g(Nov-Dec 2016), v. 63(6) p. 769-774 _wBR2019001020 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rceres/v63n6/0034-737X-rceres-63-06-00769.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c339110 _d339110 |
||