000 00975nas a2200313 4500
001 BR2019001020
003 BR-BrBNA
005 20231130160311.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; U10
100 1 _aMartinazzo, A.P.
100 1 _aCorrea Filho, L.C.
100 1 _aTeodoro, C.E. de S.
100 1 _aBerbert, P.A.
245 1 _aDrying kinetics and microbiological quality of green onions
650 _aCEBOLINHA
650 _aFOLHA
650 _aDESIDRATAÇÃO
650 _aMICROBIOLOGIA
650 _aMODELO MATEMÁTICO
650 _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO
773 0 _tRevista Ceres (Brazil)
_xISSN 2177-3491
_g(Nov-Dec 2016), v. 63(6) p. 769-774
_wBR2019001020
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rceres/v63n6/0034-737X-rceres-63-06-00769.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c339589
_d339589