| 000 | 00892nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019001345 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160356.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aSassi, K.K.B. | |
| 100 | 1 | _aSilva, J.A. da | |
| 100 | 1 | _aCalixto, C.D. | |
| 100 | 1 | _aSassi, R. | |
| 100 | 1 | _aSassi, C.F. da C. | |
| 245 | 1 | _aMetabolites of interest for food technology produced by microalgas from the northeast Brazil | |
| 650 | _aMICROALGA | ||
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
| 650 | _aCAROTENOIDE | ||
| 650 | _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Ciência Agronômica (Brazil) _xISSN 0045-6888 _g(Jan-Mar 2019), v. 50(1) p. 54-65 _wBR2019001345 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c339929 _d339929 |
||