000 01049nas a2200349 4500
001 BR2019001604
003 BR-BrBNA
005 20231130160428.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF04
100 1 _aBrunetto, G.
100 1 _aMelo, G.W.B. de
100 1 _aToselli, M.
100 1 _aQuartieri, M.
100 1 _aTagliavini, M.
245 1 _aThe role of mineral nutrition on yields and fruit quality in grapevine, pear and apple
650 _aFRUTICULTURA
650 _aUVA
650 _aPERA
650 _aMAÇÃ
650 _aADUBAÇÃO
650 _aMICROELEMENTO
650 _aPRODUTIVIDADE
650 _aQUALIDADE
773 0 _tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil)
_xISSN 1806-9967
_g(Oct-Dec 2015), v. 37(4) p. 1089-1104
_wBR2019001604
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbf/v37n4/0100-2945-rbf-37-4-1089.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c340174
_d340174