| 000 | 01049nas a2200349 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019001604 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160428.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF04 | ||
| 100 | 1 | _aBrunetto, G. | |
| 100 | 1 | _aMelo, G.W.B. de | |
| 100 | 1 | _aToselli, M. | |
| 100 | 1 | _aQuartieri, M. | |
| 100 | 1 | _aTagliavini, M. | |
| 245 | 1 | _aThe role of mineral nutrition on yields and fruit quality in grapevine, pear and apple | |
| 650 | _aFRUTICULTURA | ||
| 650 | _aUVA | ||
| 650 | _aPERA | ||
| 650 | _aMAÇÃ | ||
| 650 | _aADUBAÇÃO | ||
| 650 | _aMICROELEMENTO | ||
| 650 | _aPRODUTIVIDADE | ||
| 650 | _aQUALIDADE | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil) _xISSN 1806-9967 _g(Oct-Dec 2015), v. 37(4) p. 1089-1104 _wBR2019001604 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbf/v37n4/0100-2945-rbf-37-4-1089.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c340174 _d340174 |
||