000 01048nas a2200325 4500
001 BR2019001622
003 BR-BrBNA
005 20231130160430.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF30
100 1 _aCortes, D.F.M.
100 1 _aSanta-Catarina, R.
100 1 _aVettorazzi, J.C.F.
100 1 _aRamos, H.C.C.
100 1 _aViana, A.P.
100 1 _aPereira, M.G.
245 1 _aDevelopment of superior lines of papaya from the Formosa group using the pedigree method and REML/Blup procedure
650 _aMAMÃO
650 _aLINHAGEM
650 _aSELEÇÃO
650 _aCARACTERÍSTICAS AGRONÔMICAS
650 _aMELHORAMENTO VEGETAL
773 0 _tBragantia (Brazil)
_xISSN 1678-4499
_g(Jul-Sep 2019), v. 78(3) p. 350-360
_wBR2019001622
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/brag/v78n3/0006-8705-brag-1678-4499-20180353.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c340187
_d340187