| 000 | 01048nas a2200325 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019001622 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160430.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF30 | ||
| 100 | 1 | _aCortes, D.F.M. | |
| 100 | 1 | _aSanta-Catarina, R. | |
| 100 | 1 | _aVettorazzi, J.C.F. | |
| 100 | 1 | _aRamos, H.C.C. | |
| 100 | 1 | _aViana, A.P. | |
| 100 | 1 | _aPereira, M.G. | |
| 245 | 1 | _aDevelopment of superior lines of papaya from the Formosa group using the pedigree method and REML/Blup procedure | |
| 650 | _aMAMÃO | ||
| 650 | _aLINHAGEM | ||
| 650 | _aSELEÇÃO | ||
| 650 | _aCARACTERÍSTICAS AGRONÔMICAS | ||
| 650 | _aMELHORAMENTO VEGETAL | ||
| 773 | 0 |
_tBragantia (Brazil) _xISSN 1678-4499 _g(Jul-Sep 2019), v. 78(3) p. 350-360 _wBR2019001622 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/brag/v78n3/0006-8705-brag-1678-4499-20180353.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c340187 _d340187 |
||