000 01041nas a2200325 4500
001 BR2019001664
003 BR-BrBNA
005 20231130160436.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF30; Q02
100 1 _aPereira, H.S.
100 1 _aAlvares, R.C.
100 1 _aMelo, L.C.
100 1 _aCosta, A.F. da
100 1 _aCarvalho, H.W.L. de
245 1 _aCulinary and nutritional quality of common bean lines with Carioca grain type and interaction with environments
650 _aFEIJÃO
650 _aINTERAÇÃO GENÉTICA
650 _aMEIO AMBIENTE
650 _aVARIAÇÃO GENÉTICA
650 _aCOCÇÃO
650 _aPROTEÍNA
773 0 _tRevista Ceres (Brazil)
_xISSN 2177-3491
_g(Mar-Apr 2017), v. 64(2) p. 159-166
_wBR2019001664
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rceres/v64n2/2177-3491-rceres-64-02-00159.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c340227
_d340227