| 000 | 00968nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019001681 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160438.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02 | ||
| 100 | 1 | _aLima, N.D. de | |
| 100 | 1 | _aAfonso, M.R.A. | |
| 100 | 1 | _aCosta, J.M.C. da | |
| 100 | 1 | _aCarvalho, J.D.G. | |
| 245 | 1 | _aPowdered beverage mix with acerola pulp, whey and maltodextrin | |
| 650 | _aACEROLA | ||
| 650 | _aFRUTA TROPICAL | ||
| 650 | _aPOLPA | ||
| 650 | _aPROCESSAMENTO | ||
| 650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
| 650 | _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Ciência Agronômica (Brazil) _xISSN 1806-6690 _g(Oct-Dec 2019), v. 50(4) p. 578-583 _wBR2019001681 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rca/v50n4/1806-6690-rca-50-04-0578.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c340241 _d340241 |
||