000 01004nas a2200325 4500
001 BR2019001894
003 BR-BrBNA
005 20231130160504.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF30; Q02
100 1 _aSilva, G.O. da
100 1 _aPereira, A. da S.
100 1 _aAzevedo, F.Q.
100 1 _aCarvalho, A.D.F. de
100 1 _aPinheiro, J.B.
245 1 _aSelection of Canadian potato clones for agronomic and frying quality traits
650 _aBATATA
650 _aSELEÇÃO
650 _aCLONE
650 _aCARACTERÍSTICAS AGRONÔMICAS
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aFRITURA
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_xISSN 1806-9991
_g(Oct-Dec 2019), v. 37(4) p. 423-428
_wBR2019001894
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/hb/v37n4/1806-9991-hb-37-04-423.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c340421
_d340421