000 | 01004nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2019001894 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130160504.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF30; Q02 | ||
100 | 1 | _aSilva, G.O. da | |
100 | 1 | _aPereira, A. da S. | |
100 | 1 | _aAzevedo, F.Q. | |
100 | 1 | _aCarvalho, A.D.F. de | |
100 | 1 | _aPinheiro, J.B. | |
245 | 1 | _aSelection of Canadian potato clones for agronomic and frying quality traits | |
650 | _aBATATA | ||
650 | _aSELEÇÃO | ||
650 | _aCLONE | ||
650 | _aCARACTERÍSTICAS AGRONÔMICAS | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aFRITURA | ||
773 | 0 |
_tHorticultura Brasileira (Brazil) _xISSN 1806-9991 _g(Oct-Dec 2019), v. 37(4) p. 423-428 _wBR2019001894 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/hb/v37n4/1806-9991-hb-37-04-423.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c340421 _d340421 |