000 01063nas a2200337 4500
001 BR2019001896
003 BR-BrBNA
005 20231130160504.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aP34
100 1 _aCordeiro, E.C.N.
100 1 _aResende, J.T.V. de
100 1 _aCórdova, K.R.V.
100 1 _aNascimento, D.A.
100 1 _aSaggin Júnior, O.J.
100 1 _aZeist, A.R.
100 1 _aFavaro, R.
245 1 _aArbuscular mycorrhizal fungi action on the quality of strawberry fruits
650 _aMORANGO
650 _aMICORRIZA VESICULAR ARBUSCULAR
650 _aINOCULAÇÃO
650 _aPÓS-COLHEITA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_xISSN 1806-9991
_g(Oct-Dec 2019), v. 37(4) p. 437-444
_wBR2019001896
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/hb/v37n4/1806-9991-hb-37-04-437.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c340423
_d340423