000 | 01008nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2019001944 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130160511.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF04 | ||
100 | 1 | _aSouza, I.V.B. | |
100 | 1 | _aSão José, A.R. | |
100 | 1 | _aSilva, J.C.G. da | |
100 | 1 | _aBomfim, M.P. | |
100 | 1 | _aJesus, J.S. de | |
245 | 1 | _aThe development of custard apple flower bud under nitrogen and potassium nutrition | |
650 | _aFRUTA DE CONDE | ||
650 | _aCRESCIMENTO | ||
650 | _aADUBAÇÃO | ||
650 | _aNITROGÊNIO | ||
650 | _aPOTÁSSIO | ||
650 | _aCONDIÇÃO AMBIENTAL | ||
773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil) _xISSN 1806-9967 _g(2016), v. 38(2) p. 1-9 _wBR2019001944 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbf/v38n2/0100-2945-rbf-38-2-e-507.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c340467 _d340467 |