000 01008nas a2200325 4500
001 BR2019001944
003 BR-BrBNA
005 20231130160511.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF04
100 1 _aSouza, I.V.B.
100 1 _aSão José, A.R.
100 1 _aSilva, J.C.G. da
100 1 _aBomfim, M.P.
100 1 _aJesus, J.S. de
245 1 _aThe development of custard apple flower bud under nitrogen and potassium nutrition
650 _aFRUTA DE CONDE
650 _aCRESCIMENTO
650 _aADUBAÇÃO
650 _aNITROGÊNIO
650 _aPOTÁSSIO
650 _aCONDIÇÃO AMBIENTAL
773 0 _tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil)
_xISSN 1806-9967
_g(2016), v. 38(2) p. 1-9
_wBR2019001944
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbf/v38n2/0100-2945-rbf-38-2-e-507.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c340467
_d340467