000 | 01044nas a2200313 4500 | ||
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001 | BR2019001988 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130160516.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aL51; L50 | ||
100 | 1 | _aSantos, V.C. | |
100 | 1 | _aEzequiel, J.M.B. | |
100 | 1 | _aHomem Junior, A.C. | |
100 | 1 | _aPinheiro, R.S.B. | |
245 | 1 | _aQuantification of ruminal microbiota and production of methane and carbonic dioxide from diets with inclusion of glycerin | |
650 | _aOVINO | ||
650 | _aDIETA | ||
650 | _aRÚMEN | ||
650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
650 | _aGLICERINA | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
773 | 0 |
_tArquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia (Brazil) _xISSN 1678-4162 _g(Feb 2015), v. 67(1) p. 205-210 _wBR2019001988 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/abmvz/v67n1/0102-0935-abmvz-67-01-00205.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
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999 |
_c340499 _d340499 |