000 | 01090nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2019002036 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130160524.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aMIchalichen, K.C. | |
100 | 1 | _aSchwarz, K. | |
100 | 1 | _aResende, J.T.V. de | |
100 | 1 | _aNeufeld, T.H. | |
100 | 1 | _aNoronha, B.T. | |
245 | 1 | _aConsumer acceptability, physicochemical characteristics, and bioactive compounds of sweet potato roots subjected to osmotic dehydration | |
650 | _aBATATA DOCE | ||
650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
650 | _aDESIDRATAÇÃO OSMÓTICA | ||
650 | _aANTIOXIDANTE | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
773 | 0 |
_tCientífica. Revista de Ciências Agrárias (Brazil) _xISSN 1984-5529 _g(2019), v. 47(2) p. 132-143 _wBR2019002036 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://cientifica.org.br/index.php/cientifica/article/view/1142/715 |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c340547 _d340547 |