| 000 | 00999nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019002052 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160525.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aJ11 | ||
| 100 | 1 | _aRuiz, G.A.G. | |
| 100 | 1 | _aSalomão, L.C.C. | |
| 100 | 1 | _aSiqueira, D.L. de | |
| 100 | 1 | _aRezende,S.T. de | |
| 100 | 1 | _aLins, L.C.R. de | |
| 245 | 1 | _aComponents of cell wall, enzyme activity in pedicel and susceptibility of bananas to finger drop | |
| 650 | _aBANANA | ||
| 650 | _aPÓS-COLHEITA | ||
| 650 | _aARMAZENAMENTO | ||
| 650 | _aMATURAÇÃO | ||
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil) _xISSN 1806-9967 _g(2016), v. 38(3) p. 1-11 _wBR2019002052 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbf/v38n3/0100-2945-rbf-38-3-e-055.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c340561 _d340561 |
||