| 000 | 00941nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2019002119 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130160535.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF04 | ||
| 100 | 1 | _aOliveira, B.R. de | |
| 100 | 1 | _aSouza, A. dos A. | |
| 100 | 1 | _aLobo, C.Q. | |
| 100 | 1 | _aOliveira, U.C. de | |
| 100 | 1 | _aSantos, A.R. | |
| 245 | 1 | _aInitial development of bottle gourd as a function of nitrogen rates | |
| 650 | _aPORONGO | ||
| 650 | _aADUBAÇÃO | ||
| 650 | _aNITROGÊNIO | ||
| 650 | _aCRESCIMENTO | ||
| 773 | 0 |
_tCientífica. Revista de Ciências Agrárias (Brazil) _xISSN 1984-5529 _g(2019), v. 47(4) p. 441-446 _wBR2019002119 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://cientifica.org.br/index.php/cientifica/article/view/1270/744 |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c340628 _d340628 |
||