000 01175nas a2200385 4500
001 BR2021000107
003 BR-BrBNA
005 20231130160705.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; L02
100 1 _aSilva, D.A.
100 1 _aRocha Júnior, V.R.
100 1 _aRuas, J.R.M.
100 1 _aSantana, P.F.
100 1 _aBorges, L.A.
100 1 _aCaldeira, L.A.
100 1 _aReis, S.T. dos
100 1 _aMenezes, J.C. de
100 1 _aLanna, D.P.D.
245 1 _aChemical and fatty acid composition of milk from crossbred cows subjected to feed restriction
650 _aVACA
650 _aLACTAÇÃO
650 _aSUPLEMENTO ALIMENTAR
650 _aLEITE
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aQUALIDADE
650 _aÁCIDO GRAXO
773 0 _tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil)
_xISSN 1678-3921
_g(2019), v. 54 p. 1-10
_wBR2021000107
856 4 0 _uhttps://www.scielo.br/j/pab/a/Q6gsbWt958YG8qKMCxt4sQd/?format=pdf lang=en
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c341256
_d341256