000 | 01175nas a2200385 4500 | ||
---|---|---|---|
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003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130160705.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; L02 | ||
100 | 1 | _aSilva, D.A. | |
100 | 1 | _aRocha Júnior, V.R. | |
100 | 1 | _aRuas, J.R.M. | |
100 | 1 | _aSantana, P.F. | |
100 | 1 | _aBorges, L.A. | |
100 | 1 | _aCaldeira, L.A. | |
100 | 1 | _aReis, S.T. dos | |
100 | 1 | _aMenezes, J.C. de | |
100 | 1 | _aLanna, D.P.D. | |
245 | 1 | _aChemical and fatty acid composition of milk from crossbred cows subjected to feed restriction | |
650 | _aVACA | ||
650 | _aLACTAÇÃO | ||
650 | _aSUPLEMENTO ALIMENTAR | ||
650 | _aLEITE | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
650 | _aÁCIDO GRAXO | ||
773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 1678-3921 _g(2019), v. 54 p. 1-10 _wBR2021000107 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttps://www.scielo.br/j/pab/a/Q6gsbWt958YG8qKMCxt4sQd/?format=pdf lang=en |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c341256 _d341256 |