000 01120nas a2200361 4500
001 BR2022000783
003 BR-BrBNA
005 20231130160902.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF60; Q52
100 1 _aAndrade Júnior, V.C. de
100 1 _aDonato, L.M.S.
100 1 _aAzevedo, A.M.
100 1 _aGuimarães, A.G.
100 1 _aBrito, O.G.
100 1 _aOliveira, D.M.
100 1 _aMedina, A.J,
100 1 _aSilva, L.R.
245 1 _aAssociation between agronomic characters and hay quality of sweet potato branches
650 _aBATATA DOCE
650 _aCARACTERÍSTICAS AGRONÔMICAS
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aFENAÇÃO
650 _aRAÍZ
650 _aQUALIDADE
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_xISSN 1806-9991
_g(Jan-Mar 2020), v. 38(1) p. 27-32
_wBR2022000783
856 4 0 _uhttps://www.scielo.br/j/hb/a/LzKxPRHYpgbdjDQ949HZ7rQ/?format=pdf lang=en
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c342114
_d342114