000 | 01030nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2022000893 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130160916.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aL01 | ||
100 | 1 | _aBertol, T.M. | |
100 | 1 | _aOliveira, E.A. | |
100 | 1 | _aColdebella, A. | |
100 | 1 | _aKawski, V.L. | |
100 | 1 | _aScandolera, A.J. | |
100 | 1 | _aWarpechowski, M.B. | |
245 | 1 | _aMeat quality and cut yield of pigs slaughtered over 100kg live weight | |
650 | _aSUÍNO | ||
650 | _aCRIAÇÃO | ||
650 | _aPESO | ||
650 | _aABATE | ||
650 | _aCARNE | ||
650 | _aPRODUÇÃO | ||
773 | 0 |
_tArquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia (Brazil) _xISSN 1678-4162 _g(2015), v. 67(4) p. 1166-1174 _wBR2022000893 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttps://www.scielo.br/j/abmvz/a/R7mHRVqKsqSgy8jDnrFk4fP/?format=pdf lang=en |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c342208 _d342208 |