000 01030nas a2200337 4500
001 BR2022000893
003 BR-BrBNA
005 20231130160916.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL01
100 1 _aBertol, T.M.
100 1 _aOliveira, E.A.
100 1 _aColdebella, A.
100 1 _aKawski, V.L.
100 1 _aScandolera, A.J.
100 1 _aWarpechowski, M.B.
245 1 _aMeat quality and cut yield of pigs slaughtered over 100kg live weight
650 _aSUÍNO
650 _aCRIAÇÃO
650 _aPESO
650 _aABATE
650 _aCARNE
650 _aPRODUÇÃO
773 0 _tArquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1678-4162
_g(2015), v. 67(4) p. 1166-1174
_wBR2022000893
856 4 0 _uhttps://www.scielo.br/j/abmvz/a/R7mHRVqKsqSgy8jDnrFk4fP/?format=pdf lang=en
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c342208
_d342208