| 000 | 01223naa a22003017a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR8601934 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20240828180237.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.||||| |||| 00| 0 por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(Pt) | ||
| 072 |
_aF04 _b1720 _b3840 |
||
| 090 | _aF04 BR8601934 | ||
| 100 | 1 | _aGastaud, C.S. | |
| 100 | 1 | _aCaringi, L.A.O. | |
| 111 | 1 |
_a1. e 2. Reuniao Tecnica Anual de Hortalicas _cPorto Alegre, RS (Brazil); Rio Grande, RS (Brazil) _d26-29 May 1983; 16-19 Oct 1984 |
|
| 245 | 1 | _aNecessidade de calagem em alho e epocas de aplicacao | |
| 246 | 1 | _a[Liming needs in garlic and apllication periods] | |
| 246 | 1 | _a[Proceedings of the 1. and 2. Technical Yearly Meeting on Vegetables 1983 and 1984] | |
| 260 | 3 |
_aPorto Alegre, RS (Brasil): _c1985. |
|
| 500 | _aAta da 1. e 2. Reuniao Tecnica Anual de Hortalicas 1983 e 1984 Porto Alegre, RS (Brasil): 1985. p. 111 (BR8601934-AM)F04 | ||
| 650 | _aALHO | ||
| 650 | _aCALAGEM | ||
| 773 | 0 |
_tAta da 1. e 2. Reuniao Tecnica Anual de Hortalicas 1983 e 1984 _wF04 BR8601934 _gPorto Alegre, RS (Brasil), 1985. p. 111 |
|
| 909 |
_a202404 _bLucia _c55 _dLucia Elande |
||
| 942 |
_cAM _2AGRIS |
||
| 999 |
_c396920 _d396920 |
||