| 000 | 01084aas a2200229 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 999 |
_c8604 _d8604 |
||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20230317003522.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230119b bl ||||| |||| 00| 0 por d | ||
| 035 | _a000485-5 | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bEngFre _cBR-BrBNA |
||
| 042 | _a028951-5 | ||
| 044 | _abl | ||
| 245 |
_aEIFAC Technical Paper _bFAO _cFood and Agriculture Organization of the United NationsOrganizacion de las Naciones Unidas para la Agricultura y la AlimentacionOrganization des Nations Unies pour l'Alimentation et l'Agriculture |
||
| 260 |
_aRome, IT _bFood and Agriculture Organization of the United Nations _c1978. Data final de publicação em 1993 _eIT |
||
| 270 | _aFAO, Via delle Terme di Caracalla; 00100 Roma, Italia | ||
| 310 | _aperiodicidade desconchecida | ||
| 505 | _a1978 (31); 1979 (35); 1981 (38-40); 1982 (41-42); 1983 (24/rev. 1, 43); 1984 (42/suppl. 1-2, 44-47); 1986 (48); 1987 (50); 1988 (37/rev.1); 1989 (51); 1990 (52-53); 1993 (52/suppl., 54); | ||
| 650 | 1 | 2 | _gAGRICULTURA; PESCA; RECURSO PESQUEIRO; AQUICULTURA |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_cCR _2AGRIS |
||