000 | 00938aas a2200229 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c8611 _d8611 |
||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20230317003526.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230119b bl ||||| |||| 00| 0 por d | ||
035 | _a000485-5 | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bSpa _cBR-BrBNA |
||
042 | _aN | ||
044 | _abl | ||
245 |
_aFAO Documento Técnico _bFAO _cFood and Agriculture Organization of the United NationsOrganizacion de las Naciones Unidas para la Agricultura y la AlimentacionOrganization des Nations Unies pour l'Alimentation et l'Agriculture |
||
260 |
_aSantiago, CL _bFood and Agriculture Organization of the United NationsRegional Office for Latin America and Caribbean _c1977. Data final de publicação em 1977 _eCL |
||
270 | _aAvda Dag Hammarskjiold, 3241, Vitacura, Casilla 10095, Santiago, Chile | ||
310 | _aperiodicidade desconchecida | ||
505 | _a1977 (1-9); | ||
650 | 1 | 2 | _gAGRICULTURA; ALIMENTO |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_cCR _2AGRIS |